Åben 1. april - 30. nov. Velkommen til klubben midt i Kattegat, som efter manges mening råder over en af de bedste baner i Danmark. Ikke kun gæstespillere fortæller os det.

Velkommen til klubben midt i Kattegat, som efter manges mening råder over en af de bedste baner i Danmark. Ikke kun gæstespillere fortæller os det. Peugeot’s Golf Guide, der tildeler stjerner til de allerbedste baner i Europa er af samme opfattelse: Vi er som den eneste nordjyske bane overhovedet fundet værdig til optagelse i guiden. Vi har opnået 16 stjerner ud af 20 mulige og konkurrerer med et par af de ældre baner om at blive den bedste i Danmark. Så vidt vi ved, er vi den yngste bane i Peugeot’s Golf Guide overhovedet! Om vi fortsat kan leve op til de 16 stjerner? Det håber vi –vi gør i alt fald alt, hvad vi kan for det. 

Og du skal vide, at vi derudover sætter en ære i at behandle vore gæstespillere godt. Du bliver mødt med et smil, hvis du dukker op til damedag tirsdag –hvis du er en dame- eller til herredag fredag. Også langt de fleste af vore matcher er åbne for gæstespillere, klik på match & aktivitetskalender. Se også under Læsøugen. I disse 7 dage er vægten lagt på meget uhøjtidelige matchformer og så selvfølgelig, som altid, på hygge og socialt samvær. Alle registrerede golfspillere kan deltage.

Detaljer

  • Adresse: Prof Johansens Vej 2, 9940 Læsø
  • Åbningstider: Åbent hver dag 8 - 16
  • Tlf: +45 9849 8400
  • Web: Link
  • Facebook: Link